2013. november 11., hétfő

Diéta kombó

Mostanában megszállottan keresem a megfelelő módszert, amivel tényleg hatásosan fogyhatok, de közben nem kell éhen halnom sem, és persze utána is fenntartható az elért állapot. Na hát ilyen diéta nincs, viszont találtam két diétát, aminek együttese a tökéletes megoldásnak látszik.


Ez a módszer a negatív kalóriás diéta és az egynapos diéta párosa. Az előbbinek itt tudsz utána nézni, de lényegében arról szól, hogy egy hétig olyan ételeket (gyümölcsöket és zöldségeket) fogyasztasz, amik megemésztése több energiát igényel, mint amennyit az adott étellel a szervezetedbe vittél. Utóbbi pedig tökéletes folytatása ennek, mivel nem kell hosszú heteken keresztül éhezned, csupán hetente egyszer-kétszer tartasz egy diétás napot, mint például ezek.


Szerintem ez a tökéletes megoldás. Havonta vagy kéthavonta egy hetet csinálod a negatív kalóriás diétát, így nem terheled meg annyira a szervezetedet, utána pedig váltasz és hetente egyszer-kétszer csinálsz egynapos diétát. Így szinten tarthatod az elért eredményt, nem térsz vissza teljesen a diéta előtti étrendedre. Fontos, hogy este 6 után ne egyél semmit, csak vizet ihatsz, mivel olyankor már lelassul az anyagcseréd és amit megeszel, mind rajtad marad.

Persze semmilyen diétával sem kiváltható a rendszeres mozgás. Nem kell sokat fáradozni a szép alakért, elég ha reggelente rászánsz egy kis időt. Ez lehet 10 perc, vagy egy óra is. A lényeg, hogy mozogj, így beindul az anyagcseréd és frissebb is leszel. Megéri!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése