2013. november 24., vasárnap

6 jel, hogy nem a megfelelő emberrel vagy együtt

Ha gond van kapcsolatotokkal, akkor azt nyilván érzed, azonban sokszor nagyon nehéz beismerni magunknak, hogy ideje lenne továbblépni.
Ha úgy érzed, hogy még van remény, akkor ne hagyd a kapcsolatot, de sajnos vannak olyan esetek amikor hiábavaló a megoldás keresése, csak elfecsérled a hónapjaid, akár éveid.


1. jel: Huzamosabb ideig is megvagy nélküle

Ha távol vagytok egymástól, nem érzed különösebben a hiányát és csak ritkán jut eszedbe. Remekül szórakozol nélküle, akár a barátaiddal, anélkül, hogy szóba hoznád vagy nézegetnéd a mobilod, hogy keresett-e.

2. jel: Nincs közös témátok

Szinte semmi sincs, amiről elbeszélgethetnétek. Szinte szó nélkül telik el az együtt töltött idő vagy hosszan hallgatjátok a másik monológját olyas valamiről, amihez nem tudtok vagy nem is akartok hozzászólni. 

3. jel: Nincsenek közös programjaitok

Jobban szórakoztok külön-külön, együtt pedig szinte ugyanúgy telnek a programok. Előre tudod, mi fog történni. Ha egyáltalán sikerül összehozni valami közös programot.

4. jel: Nem figyel rád

Ha beszélsz hozzá, nem figyel rád, a szabadba vág vagy témát vált. A hozzá intézett kérdéseidre szemmel láthatóan nem szívesen válaszol, ha teheti, akkor ki is tér a válaszadás elől. Nem veszi észre, ha valami bánt, és olyan dolgokra sem emlékszik, amiket már előtte többször elmondtál.

5. jel: Nem érzed, hogy fontos vagy neki

Nem mondja, hogy szeret, és más módon sem érzékelteti ezt. Ritkán ölel és csókol meg, nem fogja a kezed az utcán, a szexuális életetek - ha van - katasztrofális. Ha választania kell, hogy veled vagy mással töltse a napot, akkor legtöbbször a második opciót választja.

6. jel: Mást vártok az élettől

Sok olyan dolog van, amiben nem értetek egyet gyakran bonyolódtok végeláthatatlan vitákba. Teljesen mások a terveitek, az elképzeléseitek a jövőt illetően, így még elképzelni is hiába próbálod a közös jövőtök.

Tudom, nem könnyű, de ne tétovázz. Nincs értelme tépelődni, hogyan kerültetek össze, miért jártok. A lényeg, hogy tanulj a helyzetből és továbblépj. Ha megtalálod az igazit, akkor a fent említettekből nem lesz igaz rátok egy sem. Úgyhogy ne habozz, ideje változtatni!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése