2013. december 10., kedd

Karácsonyi dekorációs trendek 2013

A karácsony kihagyhatatlan része a díszítés. Mi már itthon nagyjából kidekoráltuk a lakást. Felkerültek a girlandok, az fénysorok, a karácsonyi asztaldíszek, terítők, párnahuzatok, az ablakban is van karácsonyi világítás és előkerültek a karácsonyi füstölők is. Igazán karácsonyi hangulatba öltöztettük a lakást.
Bár most nem volt semmi konkrét koncepció, én majd a saját lakásomat szeretném egységesebben díszíteni. Nekem az arany-ezüst-piros kombináció tetszik a legjobban, erre még barátom is rábólintott (neki a piros a szíve csücske ilyenkor).
Na jó, de mik a mostani díszítési trendek?! Most megtudhatjátok!

1. Piros
A piros sosem megy ki a karácsonyi divatból, de idén inkább fehérrel párosítva rendibb, mint zölddel.  Legyen szó kiegészítőkről, karácsonyfadíszekről, pokrócokról vagy párnákról, ezzel a színpárral nem nyúlhatsz mellé! Ha túl egyszerűnek tartod, spékeld meg néhány zöld fenyőággal az összeállításod.


2. Kék és fehér
A csillogó, téli hangulatot nagyon jól ki lehet fejezni csillámos kék, fehér és ezüst kiegészítőkkel. Válassz csillámos gyertyákat – ezek remekül fel tudják dobni a helyiségeket, vagy akár az ünnepi asztalt is. A csomagolás során is felhasználhatod ezt a varázslatos, téli kombinációt.


3. Erdei stílus
Az „erdei stílus” idén nagyon trendi – és nem csak ezért előnyös, hanem mert könnyű hozzá beszerezni az alapanyagokat is. Egy séta az erdőben és máris beindul a fantáziánk egy csodás karácsonyi dekoráció kialakításához. Bátran használj föld színeket; mindent, ami a természetben fellelhető; madara és erdei állatkás figurákat.


4. Piros és arany


5. Kék és barna
A klasszikus kék és fehér kombináció mellett idén a kék és barna páros is helyet kap. Ez remek választás azokba a helyiségekbe, ahol világosak vagy fehérek a falat, hiszen a barna egy kis melegséget tud csempészni a szobába. Itt is fel lehet használni a csillámos kiegészítőket, sőt, még az erdei figurákat is.


6. Piros és kék
Ez kicsit furcsa kombinációnak tűnhet elsőre, viszont rendkívül mutatós és sokkal különlegesebb, mint a hagyományos piros-zöld páros. Ne félj keverni a színeket, merd kipróbálni az új trendeket!


7. Rózsaszín és árnyalatai
Tavaly nagy népszerűségnek örvendett a lila szín a karácsonyi dekorációban, idén viszont a rózsaszín és annak árnyalatai kapnak teret. Zölddel keverve rendkívül mutatós, és ha elég merész vagy, bátran párosíthatod pirossal is!


8. Színes dekoráció
A színes gömbök már tavaly is igen közkedveltek voltak dekorációként, és idén sem változott a helyzet: keverd bátran a színeket a karácsonyfán vagy bárhol, a lakásban!


Kellemes dekorálást!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése