2013. december 16., hétfő

Házi készítésű testradír

A cukor szerkezetének köszönhetően gyengéd hámlasztó hatású, ami puhává varázsolja a bőrt. Ez a testradír egyszerűen elkészíthető, praktikus és mutatós ajándék, aminek minden nő örülni fog, akit megajándékozol vele! Sőt, azt biztos pluszban értékelni fogják, hogy saját készítésű dologgal kedveskedtél nekik!

Kövesd az utasításokat, és készítsd el saját testradírodat!



Amire szükséged lesz (4 adag elkészítéséhez): 4 csésze kristálycukor, 1/4 csésze színes, tört keménycukor, 1 csésze olíva olaj, 20-30 csepp borsmenta illóolaj, 4 zárható fedelű üvegcse

1. Tedd a cukrot egy keverőtálba.
2. Add hozzá az olívaolajat, és keverd össze a cukorral. A keverék állagának olyannak kell lennie, mint a nedves homok, ha túl nedves, adj hozzá cukrot, és fordítva, ha túl száraz, adj hozzá olajat.
3. Add hozzá a keverékhez a borsmenta olajat, és dolgozd össze vele. A borsmenta élénkítő illatú, és megnyugtatja az elfáradt izmokat.
4. Tedd zacskóba a keménycukrot, és egy kloffolóval vagy sordófával törd kisebb darabokra. Aprítógépbe is beteheted, alacsony fokozatra, hogy a cukorka állaga még szemcsés, és ne por szerű legyen.
5. Az üvegcsék megtöltéséhez használj egy evőkanalat. Vegyél egy kanál cukros-olajos keveréket, és tedd az üveg aljára. Szórj rá egy réteg színes cukor réteget, majd megint a fehér keveréket, aztán a színes réteget, és így tovább .
6. Ha teletöltötted az üveget, köss rá masnit, köss mellé egy cukorpálcát, esetleg egy díszes címkét, és már kész is a saját készítésű testradírod!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése