2014. február 11., kedd

Termékteszt: Avon Speed Dry 30 gyorsan száradó körömlakk

Közel két hónapja lettem tanácsadónő az Avonnál. Gondolkoztam rajta, mivel is segíthetném az embereket, hogy megtalálják a nekik való dolgokat. Hallottam negatív kritikát is, de van, aki esküszik a cég által forgalmazott termékekre (köztük anyum és én is).

Kitaláltam, hogy ha már így tanácsadónőként alkalmam nyílik több termék kipróbálására és elég sok Avonos cuccom is van, miért ne írhatnám le a tapasztalataimat velük kapcsolatban?! Simán működhet a dolog. Készíthettem volna ennek külön blogot is, de úgy gondoltam, hogy a többi poszt, ami a blogon van, csak még segítségetekre lehet ilyen téren is.

Ezen a képen tényleg olyan a szín, mint élőben.
A mai tesztalany az Avon Speed Dry 30 Swift Sherbet árnyalatú körömlakkja. Utálok várni és utálom, ha a türelmetlenségem miatt (1 óra után már érthető) tönkremegy az egész munkám, mert belenyúlok valamibe, amikor már a körömlakkomnak rég meg kellett volna száradnia. Próbáltam már más gyorsan száradó körömlakkot is, de az nem jött be. Ebben viszont nem csalódtam száradás tekintetében.


Első észrevételem az volt, hogy nem egyezik a szín a képpel. Igen, ez előfordulhat, mivel a katalógus színét nyomtatják, sőt, monitoron is eltérhet. Én egy rózsaszínes árnyalatot vártam, de ez inkább barackosabb. Nem panaszkodom, mert tetszik, csak nem erre számítottam.

Második észrevételem, hogy amikor felkenem, kicsit olyan, mint a régi körömlakk. Ezt annak tudom be, hogy egy gyorsan száradó, így kicsit más az állaga. Egyébként szépen eloszlik a körmön és ha ügyes vagy, akkor egy réteg is elég. Én béna vagyok, ezért két rétegben kentem fel.

Nekem ilyen lett.
A tartósság tekintetében még nem tudok nyilatkozni, majd a hétvégén azzal is érkezem kiegészítve a dolgokat. Arra is kíváncsi vagyok, hogy mennyire képlékeny, mert nem egyszer jártam úgy, hogy az erős nyomást nem bírta a lakk, még ha meg is száradt. Ez alatt arra gondolok, hogy alvás közben szokásom, hogy a párna alá teszem a kezem és úgy alszok rajta. Rendkívül kiábrándító, amikor reggel lenyomatos körmökkel ébredek.

Zárásként így összességében meg vagyok elégedve ezzel a lakkal és ajánlom azoknak, akik nem bírják a vacakolást. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése