2013. október 18., péntek

Remake tippek

Biztos veletek is megesett már, hogy beszáradt a kedvenc körömlakkotok vagy a szempillaspirálotok, esetleg összetörve találtátok a púderetek. Sajnos a sminkekkel előfordulnak hasonló esetek, de most itt a megoldás. Pár tipp, hogyan menthető meg a menthetetlennek tűnőt.

Beszáradt körömlakk

- A körömlakkos üveget tedd forró vízbe, hogy felmelegedjen, majd rázd alaposan össze a folyadékot.
- A beszáradt kupakot körömlakk lemosóval áztasd át (a megfordított üveg nyakára, a kupak tövére csepegtess belőle). Így próbáld az odaszáradt lakkok fellazítani.
- Hígíts a lakkot pár csepp körömlakk lemosóval vagy speciális körömlakk hígítóval.
- Tárold a körömlakkot hűtőszekrényben, így tartósabb lesz.

Összetört kőpúder/pirosító/szemhéjpúder

Tegyél egy kis folpackot a púderes dobozra, tört össze teljesen, egy kevés alkohollal keverj belőle sűrű masszát, majd egyengesd el. Már csak annyi a dolgod, hogy vársz, amíg elpárolog az alkohol. Jobb, mint újkorában!


Beszáradt szempillaspirál és szemhéjtus

Tedd 20 percre forró vízbe, majd rázd össze.

Törött rúzs

Egy gumikesztyű segítségével fogd meg a letört darabod, rakd be egy zacskóba, majd kb. 10 percre a fagyasztóba. Az idő lejárta után vedd ki a rúzs és egy öngyújtó vagy gyufa segítségével olvaszd meg egy picit a végét, de tényleg csak egy kicsit! Ezután gyorsan helyezd vissza a tokba és tartsd úgy kb. fél percig, hogy a törésnél megfelelően összeforrjon. Végül pedig tedd vissza a fagyasztóba még 10 percre. Így ni, és már nem is kell kidobnod a rúzsod.

Én már mindet kipróbáltam, mert az évek alatt volt már minden. Remélem, nektek is beválnak

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése