2013. szeptember 24., kedd

Mindenkinek kell egy példakép...

 Minden embernek van példaképe,egy vagy több, tudatosan választott vagy sem, de mindenképpen van. Édesanyám a munkájához fűződő elhivatottsága, lelkesedése és temperamentuma miatt lett a példaképem. Van, akinek a megjelenése tetszik, másnak a viselkedési stílusa. Nektek is biztosan van példaképetek. Aki azt mondja, hogy nincs, az csak gondolkozzon el egy kicsit a dolgon és máris meglátja, hogy bizony akad olyan ember, akiről szívesen vesz példát.

 Vannak nők, akik küllemükkel, eszükkel vagy tetteikkel beírták magukat a történelembe. Tőlük van mit ellesni:

1. Kleopátra

 Egyiptom egykori királynője a csábítást művészetté fejlesztette. Úgy öltözködött, akár egy istennő. Nem mutatott meg mindent, az itt-ott kivillanó hús megőrjítette a férfiakat, akik folyton azon gondolkoztak, vajon mi lehet a ruha alatt.



2. Marilyn Monroe

 Tökéletes példa rá, hogy nem kell gebének milliónyi férfiszív elcsábításához. Szexi megjelenése példa lehet minden hölgyemény számára. Emlékezzetek csak a Van, aki forrón szereti című film azon jelentére, ahol a metró szellőzője fölött állva a szél fellibbenti Monroe fehér ruháját.

.

3. Audrey Hepburn

 Finomsága és nőiessége miatt ugyancsak méltán választhatjuk példaképnek őt is. A sminkjéről nem is beszélve: gyönyörűen ívelt tusvonal, finoman rúzsozott ajkak és gyöngysor - mi lehet ennél nőiesebb és csábítóbb egy férfinak?


4. Mae West

Pimasz, trágár és szőke. A buja pillantási és kétértelmű megjegyzései a névjegyének számítottak. Vonzerejének titka fantasztikus humorában rejlett: célozgatásait öniróniával és szellemes megjegyzésekkel vegyítette.


5. Marie Curie

 Ő az eszével hódított. A párizsi egyetem első női professzora volt, illetve az első nő, aki Nobel-díjat kapott fizikusi, kémikusi munkásságáért. Ha nyerő akarsz lenni egy pasinál, akkor az ész is fontos, nem csak a csinos külső.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése