2014. november 17., hétfő

Szuper adventi naptár ötletek

Tudom, hogy még csak november közepe van, de saját tapasztalatból tudom, sosem lehet elég korán nekiállni az adventi naptár készítésének. Az ember ötleteket gyűjt, majd kiválasztja az aktuális favoritot, utána meg be is kell szerezni az elkészítéséhez szükséges alapanyagokat, na meg össze is kell állítani, arról meg nem is beszélve, hogy meg is kell tölteni 24 meglepetéssel, ami ha belegondoltok, nem kis munka. Viszont aki ismeri az alkotás örömét, tudja, hogy a legpepecselősebb változat elkészítésének inden momentumát is lehet élvezni.


Eddig, ha készítettem naptárat, akkor azt mindig csak magamnak, a szobámba, de idén más lesz. Amolyan elő-ajándékként kap egyet testvérem, anyumék, páromék, és még külön a rokonok családonként. Na és persze ez így rengeteg. Az ajándéknak szánt naptárakat azt hiszem, idézetekkel fogom megtölteni és valami egyszerű formát választok.

Viszont itt van most pár - jó pár - ötlet, amiből ihletet meríthettek ti is és én is. 

Dobozokból







Kisebb - nagyobb dobozokból, amiket akár az év folyamán is összegyűjthetünk, nagyon egyszerűen lehet naptárat készíteni. Ízlésesen becsomagoljuk, felszámozzuk és az már csak a fantáziánkon múlik, hogyan és mire helyezzük el őket.

Tipp: A BUTLERS oldalán vannak olyan apró dobozok, amik tökéletesek erre a célra.

Erdő, város




Ez talán a gyerekeknek tetszhet a leginkább. Igaz, sokkal időigényesebb elkészíteni, de a végeredményért megéri a fáradtságot.

Zacskókkal és tasakokkal







A dobozok után a zacskós megoldás a más legegyszerűbb ötlet, viszont annál látványosabb. Papírzacskókat könnyen be lehet szerezni, de akár készíthetünk is, aztán pedig kedvünk szerint dekorálhatjuk.

Különleges ötletek








Természetesen ötletek terén határ a csillagos ég. 

Last Minute





Ha az utolsó percre marad a naptárkészítés, akkor jöhetnek a műanyag és papír poharak, csipeszek, anyagok, amikből ugyancsak kreatív és mutatós adventi naptár készülhet, gyorsan.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése